Rumored Buzz on خواص عسل
Rumored Buzz on خواص عسل
Blog Article
ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی ۱۰۰۰ سال پیش در کتاب قانون خود نسخههای زیادی بر پایه عسل و موم آن تجویز کردهاست.[نیازمند منبع]
این ترکیبات به تقویت انرژی بدن و جلوگیری از افت ناگهانی آن کمک می کنند.
به طور کلی رطوبت کم عسل در کنار فشار اسمزی زیاد و اسیدی بودن آن باعث توقف فعالیتهای عوامل عفونتزا و میکروبها میشود.
عسل گلزار: این نوع عسل از گلها و گلبرگ های مختلف جمع آوری می شود؛ عسل گلزاری ممکن است رنگ، طعم و عطر متنوعی داشته باشد و از آن به عنوان یک عسل چندگیاهی یاد می شود.
رفلاکس معده یا ترش کردن نیز یکی دیگر از مشکلات شایع معده است.
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
در قرآن در دو سوره از عسل یاد شدهاست.[۶۹] همچنین در قرآن سورهای کامل به نام نحل به معنای زنبور عسل نامگذاری شدهاست. کلمهٔ نحل دو مرتبه و در آیات ۶۸، ۶۹ این سوره ذکر شده و در این آیات به خلقت زنبور و خاصیت شفابخشی more info عسل اشاره شدهاست و در انتها از اهمیت تفکر در زندگی زنبوران عسل و دریافت نشانههای الهی یاد شدهاست:
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماریهای اینچنینی جلوگیری میکند.
در سال ۲۰۰۴ یک مطالعه نه چندان گسترده بر روی عسل و شکر و تاثیر آنها بر روی سطح قند خون انجام شد. نتایج نشان داد که محلول ۷۵ گرمی از عسل چه در افراد داری دیابت و چه در افرادی که اصلا دیابت ندارند بعد از ۳۰ دقیقه سطح قند خون را بالا میبرد، اما این میزان نسبت به محلول ۷۵ گرمی شکر کمتر است.
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
عسل یک ماده طبیعی است که توسط زنبورها از شهد گلها و مواد دیگری جمع آوری می شود. انواع عسل طبیعی بسیار زیادند و تفاوت های آنها از تنوع منابع گلی و محیط های زیستی زنبورها به همراه ویژگی های آب و هوایی و جغرافیایی مربوط می شود:
این ویژگی ها باعث می شود که عسل به عنوان درمانی در موارد مختلف از جمله عفونت ها و زخم ها استفاده شود.
کودکانی که در رژیم غذایی آنها عسل وجود داشته، علاوه بر ساخت سلولهای خونی بیشتر، وزن گیری بهتری نیز نسبت به کودکان دیگر داشتهاند.